Ημιλιπόθυμος στο πεζοδρόμιο βρέθηκε ο Πολ Γκασκόιν

10 Ιουλίου 201314:30

Ο άλλοτε σταρ του βρετανικού ποδοσφαίρου Πολ Γκασκόιν, η εξάρτηση του οποίου από το αλκοόλ μοιάζει να είναι μη αναστρέψιμη βρέθηκε δίπλα σε κάδο απορριμάτων μεθυσμένος και ημιλιπόθυμος.

Τις φωτογραφίες δημοσιοποίησε η εφημερίδα Sun λίγες ημέρες μετά το περιστατικό και έκαναν το γύρω του κόσμου. Ο παλαίμαχος αστέρας του αγγλικού ποδοσφαίρου απεικονίζεται πεσμένος σε ένα πεζοδρόμιο δίπλα σε έναν κάδο απορριμμάτων, έξω από ξενοδοχείο, ημιλιπόθυμος και σε κατάσταση μέθης.

«Έκλαιγε για την πρώην γυναίκα του και παρακαλούσε για ένα ποτό», όπως αναφέρει στη βρετανική εφημερίδα αυτόπτης μάρτυρας. «Ήταν πραγματικά μια θλιβερή κατάσταση» προσθέτει

Το προσωπικό του ξενοδοχείου κάλεσε ασθενοφόρο, ο Γκασκόιν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι φίλοι του δηλώνουν πια ότι «ο Gazza πάτησε πάλι το κουμπί της αυτοκαταστροφής. Πίνει για να πεθάνει».

Είχε προηγηθεί επίθεση του Γκασκόιν στην πρώην σύζυγό του, Σέριλ καθώς και σε άνδρα της ασφάλειας και κράτησή του επί 12 ώρες στο αστυνομικό τμήμα.

Πρόσφατα ο άλλοτε σπουδαίος ποδοσφαιριστής έκανε εγχείρηση στο ισχίο, μετά από την εισαγωγή του σε κλινική αποτοξίνωσης, τα έξοδα για την οποία πλήρωσαν διάσημοι φίλοι του.

Πηγή : newpost.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr