Ημερίδα της EESTEC LC Xanthi για τη Βιοϊατρική την Παρασκευή

3 Δεκεμβρίου 201508:03

H EESTEC LC Xanthi σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα “Εφαρμόζοντας τη Βιοϊατρική Τεχνολογία στην Κλινική Πράξη”.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 04/12/2015 και ώρα 14:30 στο Αμφιθέατρο Α2 του κτιρίου Α των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, στα Κιμμέρια Ξάνθης.

Επίτιμη ομιλήτρια της ημερίδας θα είναι η κυρία Σπυρέττα Γολεμάτη, επίκουρη καθηγήτρια του Τμήματος Ιατρικής, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδική στον τομέα της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας.

Η ομιλία θα ανεφέρεται στον ραγδαία αναπτυσσόμενο χώρο της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και τις καινοτόμες εφαρμογές του στον χώρο της Ιατρικής. Επιπλέον, θα αναλυθεί η άμεση συσχέτιση των επιστημών της Ιατρικής και του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών γύρω από τον χώρο της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας.

Η EESTEC είναι ένας φοιτητικός ευρωπαϊκός, μη πολιτικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Πρωταρχικός στόχος της είναι η προώθηση της διεθνούς επικοινωνίας, της ιδέας της πολιτιστικής ανταλλαγής, όπως επίσης και η βελτίωση της τεχνογνωσίας των φοιτητών. Επιπλέον, ο οργανισμός στοχεύει στην εισαγωγή των φοιτητών στη βιομηχανία και το εκπαιδευτικό σύστημα άλλων κρατών, καθώς και στην αλληλεπίδραση του πανεπιστημίου με την κοινωνία.

io

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr