Ημερίδα στην Ξάνθη – Η Θράκη στο Σταυροδρόμι των γεωπολιτικών εξελίξεων

12 Οκτωβρίου 201720:49

Μια σημαντική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 27 Οκτωβρίου στην Ξάνθη και στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης με θέμα: “Η Θράκη στο Σταυροδρόμι των γεωπολιτικών εξελίξεων”. Ομιλητές θα είναι ο Άγγελος Συρίγος, Αν. Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής, ο Νίκος Μαραντζίδης Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και ο Δημήτριος Γαρούφας Δικηγόρος, πρ. Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης ανέφερε σε μήνυμα του 

Με την ευκαιρία του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου 1940 και πιστεύοντας ότι ο ενημερωμένος πολίτης είναι ο υπεύθυνος πολίτης τόσο έναντι των συμπολιτών του όσο και έναντι των διοικητικών δομών του κράτους η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης οργανώνει την παρακάτω ημερίδα.
Μέσα στον καταιγισμό των εξελίξεων που προβλέπεται να υπάρξουν τα επόμενα χρόνια η Θράκη βρίσκεται στο επίκεντρο των οικονομικών και γεωπολιτικών αλλαγών.
Περιμένουμε τους πολίτες της περιοχής μας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας ώστε να παρακολουθήσουν τρεις εξαίρετους επιστήμονες γνώστες των θεμάτων που απασχολούν όλους τους Θρακιώτες.
Μετά το πέρας των διαλέξεων θα ακολουθήσει διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων και των ομιλητών.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr