Ημερίδα: “Προοπτικές Ανάπτυξης Της Ελληνικής Οικονομίας”

9 Μαΐου 201616:39

To ΜΒΑ: Master in Business Administration του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης του σε συνδιοργάνωση με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης και το Οικονομικό Επιμελητήριο Της Ελλάδας Περιφερειακό Τμήματος Θράκης διοργανώνουν ημερίδα για τα 10 χρονιά του ΜΒΑ του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών με τίτλο “Προοπτικές Ανάπτυξης Της Ελληνικής Οικονομίας” .

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τέταρτη 11 Μαΐου  στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης (Βασιλεως Γεωργίου 2β) και ώρα 19:00.

Καλεσμένος και κύριος ομιλητής θα είναι ο Καθηγητής κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης που θα απευθύνει ομιλία με τίτλο «Προοπτικές Ανάπτυξης Της Ελληνικής Οικονομίας» καθώς και ο Αναπληρωτής Πρύτανης και Διευθυντής του ΜΒΑ Καθηγητής κ. Ιωάννης Κ. Μουρμούρης θα έχει ομιλία με τίτλο «Αριστεία – Γνώση – Ανάπτυξη».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr