Ημερίδα παρουσίασης της ΔΕΥΑΑ και του έργου της, στις 24/5 στη Γενισέα

8 Μαΐου 201511:14

Την Κυριακή 24/5/2015, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Λαογραφικών Ενδυμασιών των Βαλκανικών Χωρών, στη Γενισέα, θα διοργανωθεί ημερίδα από τη ΔΕΥΑ Αβδήρων.

Αντικείμενο της ημερίδας είναι η παρουσίαση της ΔΕΥΑΑ και του ρόλου της, η ενημέρωση για τους στόχους της επιχείρησης ενόψει του νέου ΕΣΠΑ, η ανάλυση του κόστους λειτουργίας και των τελών που πληρώνονται μέσω των λογαριασμών και τέλος η ενημέρωση για τη νομοθεσία και τις απαιτήσεις που αυτή επιβάλλει για την ορθή διαχείριση του πόσιμου νερού.

Ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑ Νίκος Χατζόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Γιώργος Αποστολίδης και ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δ.Π.Θ. Δρ. Πάρις Μελλίδης.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα προβληθεί βίντεο με θέμα τη σημασία της προστασίας του πόσιμου νερού και την ανάγκη για ορθή χρήση και εξοικονόμηση από μέρους των καταναλωτών.

 deyaa afisa

 

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr