Ημέρες Μουντιάλ: 4 νεαροί έκλεβαν τηλεοράσεις από καταστήματα της Αλεξανδρούπολης !

14 Ιουνίου 201411:30

Η αυξημένη ζήτηση λόγω μουντιάλ φαίνεται πως θα είναι για τις διαρρήξεις σπείρας 4 νεαρών στην Αλεξανδρούπολη, οι οποίοι έκλεβαν ακριβές τηλεοράσεις, τις οποίες επιχειρούσαν να πουλήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκαν ύστερα από ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, έξι (6) διαρρήξεις καταστημάτων, που είχαν διαπραχθεί, το τελευταίο 15νθήμερο, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθησαν χθες (12-6-2013), τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Αλεξανδρούπολη, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, από τους παραπάνω αστυνομικούς, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 25, 25, 20 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις από τους δράστες, ηλικίας 17, 25 και 25 ετών, διότι, λίγο νωρίτερα, διέρρηξαν δύο (2) καταστήματα της πόλης και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους, τρεις (3) τηλεοράσεις, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ περίπου.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε επίσης ότι οι τρεις δράστες, το τελευταίο 15νθημερό, διέρρηξαν άλλα τέσσερα (4) καταστήματα στην Αλεξανδρούπολη, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους, τέσσερις (4) τηλεοράσεις, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ περίπου, τις οποίες στη συνέχεια μετέφεραν και απέκρυπταν στην οικία του 20χρονου, έως ότου τις διαθέσουν προς πώληση.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον 20χρονο, καθώς επίσης εντόπισαν έξι (6) από τις τηλεοράσεις, που είχαν αφαιρέσει οι δράστες, τις οποίες κατέσχεσαν προκειμένου να τις αποδώσουν στους ιδιοκτήτες τους.

Κατασχέθηκε επίσης ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την διάπραξη των κλοπών. Σημειώνεται ότι ο ένας 25χρονος και ο 17χρονος έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr