Ημέρες Kayak στον ποταμό Νέστο, στην Ξάνθη στις από 1 ως 3/9 από τη Riverland. Δωρεάν γνωριμία με το σπορ για τρεις μέρες

30 Αυγούστου 201418:00

Mια ενδιαφέρουσα διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στον Ποταμό Νέστο, στη Γαλάνη Ξάνθης, στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης. Πρόκειται για τις ημέρες Κayak, που διοργανώνει η riverlandαπό την Ξάνθη.

Στη διάρκεια των εκδηλώσεων, από τις 11 το πρωί και μέχρι τις 7 το βράδυ, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο του kayak και να δοκιμάσουν το γνωστό σπορ, μαζί με τους ανθρώπους της riverland. Απευθύνεται σε κόσμο ηλικίας από 12 εως 111 ετών, όπως τονίζουν οι διοργανωτές.

«Το Καyak ποταμού είναι στην πόλη σου έλα να το δοκιμάσει δωρεάν» αναφέρει η σχετική αφίσα. Οι ενδιαφέρομενοι μπορούν συμπληρών σχετικές δηλώσεις ή να βρεθούν στο ποτάμι για τις «Ημέρες Κayak”. Άλλωστε ο Νέστος είναι μια φημισμένη διαδρομή για το Kayakποταμού και έτσι οι Ξανθιώτες έχουν το προνόμιο να τον έχουν δίπλα τους καθώς και την ευκαιρία να τον γνωρίσουν καλύτερα μέσα από το γνωστό σπορ.

Παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για Σχολή Kayakαρχαρίων που διοργανώνεται στις 5-6-7 Σεπτεμβρίου από τη Riverland.

KAY

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr