Ηλιόλουστα Χριστούγεννα, “παγωμένη” Πρωτοχρονιά” – Κάτω από το μηδέν την παραμονή στην Ξάνθη !

26 Δεκεμβρίου 201521:57

Οι γιορτές των Χριστουγέννων σε όλη τη χώρα αλλά και στην Ξάνθη κύλησαν με τη θερμοκρασία σε πολύ υψηλά επίπεδα αλλά και ηλιοφάνεια κάθε μέρα.

Όμως ο καλός καιρός που συνόδευσε τα Χριστούγεννα δεν θα επαναληφθεί την Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεορολόγων.

Από το βράδυ της Τρίτης ξεκινά επιδείνωση του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας στην περιοχή της Θράκης. Ειδικότερα στην πόλη της Ξάνθης θα πέσει κάτω από το μηδέν. Ακόμη χαμηλότερα στην ορεινή περιοχή όπου αναμένεται ο υδράργυρος κατά τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς να πέσει στους -5 βαθμούς και ίσως και χαμηλότερα, σε περιοχές με μεγάλο υψόμετρο.

Ειδικότερα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα επικρατεί παγωνιά καθώς η θερμοκρασία, ακόμη και μέσα στην πόλη, δεν περάσει πάνω από το μηδέν, από το πρωί και μέχρι το βράδυ της αλλαγής του χρόνου ενώ αντίστοιχος θα είναι ο καιρός και την πρώτη μέρα του χρόνου !

Αν και παγωμένος, πάντως, ο καιρός, δεν προβλέπεται χιονόπτωση, σύμφωνα με τις προγνώσεις.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr