Ηλικιωμένος βρέθηκε απανθρακωμένος στην Ξάνθη. Πιθανότερη εκδοχή η αυτοκτονία

6 Αυγούστου 201410:56

Ένας 79χρονος βρέθηκε απανθρακωμένος στο σπίτι του στην οδό Κομνηνών στην Ξάνθη, το πρωί της Τετάρτης. Ο άτυχος άνδρας  έμενε μόνος του στο χαμηλό σπίτι της οδού Κομνηνών, κοντά στην παλιά Αστυνομία της Ξάνθης. Το πρωί από φιλικό πρόσωπο διαπιστώθηκε ότι στο δωμάτιο του ηλικιωμένου υπήρχε φωτιά και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Οι άνδρες της Ασφάλειας έφτασαν λίγο μετά τις 9.30 πμ και βρήκαν απανθρακωμένο τον άτυχο ηλικιωμένο.

ilikiomenos3Άμεσα αποκλείστηκε το μέρος και έφτασε η Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου να ελέγξει το χώρο και να εκτιμήσει τις αιτίες που ο άτυχος άνδρας απανθρακώθηκε. Δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες του θανάτου του που επήλθε τη νύχτα, χωρίς να γίνει τίποτε αντιληπτό από τους γείτονες. Το πτώμα του ηλικιωμένου θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, από την οποία είναι πιθανό να εξακριβωθούν  τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Αστυνομία και Πυροσβεστική ερευνούν τις συνθήκες θανάτου του ηλικιωμένου. Πιθανότερη εκδοχή από την πλευρά της Αστυνομίας είναι η αυτοκτονία.

ilikiomenos3

ilikiomenos2 ilikiomeno1 ilikiomenos0

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr