Ικανοποιημένος ο Βασίλης Τσολακίδης από την επένδυση της «ΑΓΡΙΤΕΞ» στην περιοχή της Ποταμιάς

3 Μαΐου 201722:21

“Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ενημερωθήκαμε από τα τοπικά ΜΜΕ ότι προχωράει η επένδυση της «ΑΓΡΙΤΕΞ» στην περιοχή της Ποταμιάς του Δήμου Αβδήρων με βάση την γεωθερμία.

Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι :
1. Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το 2012 για την παραχώρηση έκτασης στον επενδυτή , στην οποία πρέπει να σημειώσουμε με κεφαλαία γράμματα ότι μειοψήφισε ο κ. Τσιτιρίδης Γεώργιος με προσχηματική δικαιολογία.

2. Η ημερίδα που διοργανώθηκε τότε από το Δήμο για την χρήση της γεωθερμίας
έβαλαν τα θεμέλια για μια επένδυση που πιστεύουμε ότι θα ανοίξει το δρόμο για την αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου της Ν. Κεσσάνης. Θέλω ακόμη να επισημάνω ότι υπάρχει διαθέσιμο γεωθερμικό ρευστό το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άλλες παρόμοιες επενδύσεις , τις οποίες έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε.

Η παράταξή μας πιστή στο δόγμα της ανάπτυξης θα σταθεί αταλάντευτη και θα στηρίξει πρωτοβουλίες , που μπορεί να προέρχονται είτε από δημόσιους είτε από ιδιωτικούς φορείς.” , καταλήγει ο πρώην Δήμαρχος Αβδήρων, Τσολακίδης Α. Βασίλειος.

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το 2012

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr