Ικανοποιημένη δηλώνει η παράταξη Μελισσόπουλου για την παράδοση των tablets στους μαθητές

26 Ιανουαρίου 202117:29

Με αφορμή την προμήθεια των πρώτων 45 tablets και συνδέσεων δικτύου και τα οποία παρέδωσε χθες η διοίκηση του Δήμου Ξάνθης στη Διευθύντρια Εκπαίδευσης της ΠΕ Ξάνθης, προκειμένου να δοθούν σε μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που αδυνατούσαν να παρακολουθήσουν την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, η δημοτική παράταξη “Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ” δηλώνει ικανοποίηση από την υλοποίηση της πρότασης που κατέθεσε δημόσια στις 26 Νοεμβρίου 2020.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της παράταξης του Σάββα Μελισσόπουλου αναφέρει: 

ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΙΣ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020.

Ο Δήμος μας, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση μιας και οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης λειτουργούν κανονικά από τις 8/1/2021, έδειξε την ύστατη ώρα την έμπρακτη στήριξη στους μαθητές που αδυνατούν να συμμετέχουν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Εμείς, τιμώντας την ψήφο των συμπολιτών μας και το θεσμικό μας ρόλο θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε δημιουργικά, όσο αυτό μας επιτρέπεται, κάνοντας προτάσεις προς όφελος των δημοτών και της πόλης μας και κάνοντας πράξη την πεποίθησή μας πως όλοι μας, είτε συμμετέχουμε στη διοίκηση είτε όχι, οφείλουμε να συμβάλλουμε στην πρόοδο και στην εξέλιξη με δημιουργικές προτάσεις, με διαφάνεια και συνεργασία. 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

‘’Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ’’

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr