Ηere we grad: Μικρού μήκους ταινία από τη Γέφυρα για τη φοιτητική ζωή στην Ξάνθη !

8 Δεκεμβρίου 201415:25

Τη δημιουργικότητα και το χιούμορ τους επιστράτευσαν οι φοιτητές της Γέφυρας για την πρώτη τους απόπειρα με μια αυτοτελή μικρού μήκους ταινία με τίτλο “here we grad”.

here we grad 2Το θέμα της είναι η φοιτητική ζωή στην Ξάνθη, ως μια αναδρομή εύθυμη και νοσταλγική για τους φοιτητές του Πολυτεχνείου. Η κινηματογραφική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου των φοιτητών έκανε την ταινία σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο ενώ ήδη προβλήθηκε πριν λίγες μέρες, στις ορκωμοσίες των νέων επιστημόνων της Πολυτεχνικής. Στο παρελθόν η κινηματογραφική ομάδα δοκίμασε τις δυνατότητές της με αρκετά επιτυχία, όπως στην πολιτιστική εβδομάδα του  2014 με το 48 hour filming contest.

Το “here we grad”,  είναι η ταινία της κινηματογραφικής Ομάδας της Γέφυρας και όπως αναφέρουν οι συντελεστές “Βιώνοντας την φοιτητική εμπειρία, παρουσιάζει με καυστικό τρόπο τη ζωή του φοιτητή και πιο συγκεκριμένα στη Ξάνθη.”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr