Με ήχους Χατζιδάκι θα αποχαιρετήσει το Δήμο ο Μ. Στυλιανίδης. Το πρόγραμμα των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης με Λέκκα, Ασλανίδου, Μουζουράκη, Μαχαιρίτσα, Μπάση, Ευριδίκη, Χρηστίδου κ.α.

11 Ιουλίου 201422:17

Με το Βασίλη Λέκκα και τη Χωρωδία του Δημοτικού Ωδείου Ξάνθης υπό τη διεύθυνση του Θόδωρου Μανώλη θα ανοίξουν οι Γιορτές Παλιάς Ξάνθης στις 31 Αυγούστου και θα κλείσει η θητεία του Μιχάλη Στυλιανίδη στο Δήμο Ξάνθης.

Η έναρξη των Γιορτών συμπίπτει με την τελευταία μέρα του μακροβιότερου Δημάρχου της Ξάνθης και  ο συμβολισμός της Δημοτικής Χωρωδίας μαζί με το μεγάλο ερμηνευτή και συνεργάτη του Μάνου Χατζιδάκι στη σκηνή, έχει το δικό της συμβολισμό. Το Σάββατο των Γιορτών εμφανίζεται η Μελίνα Ασλανίδου.

Κατά τα άλλα στο πρόγραμμα των Γιορτών Παλιάς Πόλης που εγκρίνεται τη Δευτέρα από το Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού περιλαμβάνονται αρκετές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις. Μεταξύ άλλων, στην Κεντρική Σκηνή θα εμφανιστούν  Ευριδίκη-Ραλλία Χρηστίδου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας-Πάνος Μουζουράκης, Δημήτρης Μπάσης-Νάντια Μπουλέ. Τις γιορτές κλείνουν τρία ξανθιώτικα συγκροτήματα, όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για τους Decho που κάνουν καριέρα σε όλη τη χώρα, τους Missing Pulse, επίσης γνωστούς σε όλη τη χώρα με τον Ξανθιώτη Κ. Χατζημιλιούδη στη σύνθεσή τους που θα παρουσιάσουν το νέο τους cd και τους νεότερους Flying Drop.

Η Εναλλακτική Σκηνή θα λειτουργήσει όπως κάθε χρόνο με πολλά νεανικά συγκροτήματα της περιοχής ενώ επίσης υπάρχει μια Βραδιά Λαογραφίας και μια Φιλανθρωπική Συναυλία στο πρόγραμμα.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr