Είχαν κλέψει κοσμηματοπωλείο στη Χρυσούπολη με τη μέθοδο της απασχόλησης. Λεία 1.000 ευρώ

28 Ιουνίου 201413:10

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης Καβάλας, κλοπή από κοσμηματοπωλείο, που είχε διαπραχθεί, την 28-3-2014 το πρωί, στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος τριών (3) αλλοδαπών, υπηκόων Σερβίας, ηλικίας 58, 51 (άντρες) και 39 (γυναίκα) ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν την 25-6-2014 στους Δελφούς Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δελφών, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες, την 28-3-2014 το πρωί, εισήλθαν στο κοσμηματοπωλείο, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα – χρυσαφικά, συνολικής αξίας 1.000 Ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές για τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr