Οι ξένες επενδύσεις είναι και Διπλωματία, είναι η εικόνα της χώρας

6 Αυγούστου 201916:24

Καβάλα,Φεβρουάριος του 2014, λίγους μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, διοργανώνεται συλλαλητήριο ενάντια στον αγωγό TAP. Μέχρι τότε ο TAP ήταν ένα έργο που ουδείς γνώριζε την γεωπολιτική αξία για την χώρα και πολύ περισσότερο, ουδείς γνώριζε τι επιπτώσεις είχε, και αν είχε, στο περιβάλλον και την καθημερινότητα του πολίτη. Παρόλα αυτά, σύσσωμοι οι πολιτικοί (αυτοδιοίκηση, βουλευτές, υποψήφιοι βουλευτές και υποψήφιοι πολιτευτές) της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, έδωσαν παρόν σε ένα συλλαλητήριο το οποίο ήταν η αφετηρία για έναν λαϊκισμό ο οποίος στο τέλος περιορίστηκε στην Καβάλα.

Στην πορεία από τον λαϊκισμό αυτόν απεγκλωβίστηκαν όλοι παραπάνω πολιτικοί και έμειναν να αντιδρούν μόνο κάποιες ομάδες πολιτών οι οποίες θα ικανοποιούταν τα αιτήματα τους αν η Ελληνική πλευρά της Κοινοπραξίας δεν συμπεριφερόταν απαξιωτικά και αποικιοκρατικά. Σε αυτή την περίπτωση, και ευτυχώς, το έργο ολοκληρώθηκε και η χώρα δεν εκτέθηκε.

Διαβάστε αναλυτικά στο viadipomacy.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr