Η τοπική αυτοδιοίκηση της Ξάνθης συγχαίρει το Θρακιώτικο “Στέμμα”

30 Μαΐου 202009:26

Την Γυναικεία Ποδοσφαιρική Ομάδα “Βασίλισσες της Θράκης” συνεχάρησαν με κοινή δημόσια ανακοίνωσή τους ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τουρισμού, Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ξάνθης, Μπεκίρ Ογλού Σουά, για τις νίκες τους και την κατάταξή τους στην Α΄ κατηγορία του γυναικείου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. “Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συνέπεια, το χαμόγελο και την ακούραστη παρουσία σας, που σας δίνουν τη δυνατότητα να επιτύχετε μεγάλους στόχους. Ευχόμαστε η νέα αγωνιστή περίοδος να είναι γεμάτη επιτυχίες. Οι μεγαλύτερες προκλήσεις και νίκες σας περιμένουν και να είστε σίγουρες ότι θα φανείτε αντάξιες των προσδοκιών μας.” αναφέρουν χαρακτηριστικά οι δυο αιρετοί.

Με τη σειρά του και ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Ξάνθης «Βασίλισσες της Θράκης» “για την επάξια άνοδό της στην Α΄ Κατηγορία του Γυναικείου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου ενισχύοντας την προσπάθεια εκπροσώπησης του αθλητισμού της περιοχής μας. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες τις αθλήτριες και στον προπονητή τους κ. Απόστολο Κουτρουλό, στη Διοίκηση της ομάδας, καθώς και στους φιλάθλους που πίστεψαν και ακολούθησαν την ομάδα στην προσπάθεια της.” αναφέρει ο κ. Μίχογλου.

Από την πλευρά της, η γυναικεία ποδόσφαιρικη ομάδα “Βασίλισσα της Θράκης”, ευχαρίστησε και συνεχάρη τις συναγωνίστριες ομάδες, κατόπιν και των τελικών αποφάσεων για την αναδιάρθρωση των γυναικείων πρωταθλημάτων από την ΕΠΟ, και συγκεκριμένα: την Γ.Π.Ο ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της στην Α’ Εθνική κατηγορία και τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ όπως και την ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2016 για την άνοδο επίσης στην Α’ Εθνική κατηγορία. Καθώς επίσης και τις ομάδες : ΝΕΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΗ, ΡΟΔΟΠΗ 87, ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο., ΝΕΦΕΛΕΣ, ΑΕΤΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “για τους όμορφους και καλούς αγώνες που δώσαμε μαζί τους. Ήταν τιμή και χαρά μας που είχαμε αυτές τις αξιόλογες ομάδες αντίπαλους μας στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Σας ευχαριστούμε!!! ” δηλώνουν χαρακτηριστικά οι παίκτριες της Ξανθιώτικης ομάδας που συνεχίζει να κάνει περήφανο τον τόπο μας.

Η φωτογραφία είναι από την σελίδα της Γυναικείας Ποδοσφαιρικής Ομάδας “Βασίλισσα της Θράκης” στa μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr