Η συγκλονιστική φωτογραφία με τον παππού έφτασε στην Αυστραλία και εκεί έγινε τον αναγνώρισαν!

7 Ιουλίου 201512:00

Μέχρι την ομογένεια στη μακρινή Αυστραλία έφτασε η φωτογραφία-σοκ του συνταξιούχου που κατέρρευσε και ξέσπασε σε κλάματα έξω από το υποκατάστημα τράπεζας στη Θεσσαλονίκη επειδή δεν μπορούσε να πάρει τη σύνταξη της συζύγου του.

Η εικόνα του 77χρονου Γιώργου Χατζηφωτιάδη να “λυγίζει” έξω από την τράπεζα- την ώρα που είχε σχηματιστεί ατελείωτη ουρά έκανε τον γύρο του κόσμου.

Ανάμεσα σε αυτούς που την είδαν στην άλλη άκρη του πλανήτη ήταν ο Ελληνοαυστραλός Τζέιμς Κουφός, ο οποίος αναγνώρισε στο πρόσωπο του ηλικιωμένου έναν συμμαθητή του πατέρα του!

Συγκινημένος από την περιπέτεια της χώρας αλλά και του ίδιου του 77χρονου, ο ομογενής (ιδιοκτήτης εταιρείας χρηματοοικονομικών συμβούλων) τον αναζητεί για να του κάνει μια πολύ γεννναιόδωρη προσφορά. Μέσω του facebook o Τζέιμς Κουφός και η αρραβωνιαστικιά του Εύα Αλιφέρη δημοσίευσαν έκκληση στους διαδικτυακούς φίλους τους να βοηθήσουν στον εντοπισμό του κ. Γιώργο, ώστε να μπορέσουν να του προσφέρουν κάθε εβδομάδα 250 ευρώ, για όσο καιρό χρειαστεί.

Η “Espresso” αναφέρει ότι βρέθηκε στη γειτονιά του συνταξιούχου και προσπάθησε να τον συναντήσει για να το μεταφέρει ότι ο κ. Κουφός κάνει αγώνα μέσω διαδικτύου προκειμένου να τον βρει και να μιλήσουν. “Σας παρακαλώ, μην μας ενοχλείτε. Δεν γνωρίζουμε αυτά τα ονόματα. Δεν θέλουμε τίποτα” ήταν τα μόνα λόγια που είπε – μιλώντας από το θυροτηλέφωνο- η σύζυγος του κ. Χατζηφωτιάδη, μη θέλοντας (ίσως από φόβο) να δώσει συνέχει στη συζήτηση.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr