Η πολιτική απειρία του Σπύρου Τσιλιγγίρη θα τον εκθέσει και ακόμα είναι αρχή

3 Σεπτεμβρίου 201918:43

Ο βουλευτής Ξάνθης, Σπύρος Τσιλιγγίρης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Εμπρός”, διαβεβαίωσε ότι στο στρατόπεδο Σταυρούπολης δεν θα φιλοξενηθούν πρόσφυγες. Μάλιστα στην ίδια δήλωση “άφησε υπόνοιες” ότι το στρατόπεδο έχει περάσει στο ΤΑΙΠΕΔ.

θα λάβουμε σοβαρά την άποψη του, βουλευτής είναι, αλλά με κάποιες επισημάνσεις.

Για να προβεί σε αυτή την δήλωση σημαίνει ότι ρώτησε και γνωρίζει. Αναρωτιέται κανείς, ποιον ρώτησε, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη η τον υπουργό άμυνας. Από ποιον έχει πάρει την διαβεβαίωση 100% ότι δεν πρόκειται να μεταφερθούν πρόσφυγες στην Ξάνθη, και σημειώνουμε, στην Ξάνθη!!

Επίσης, τι σημαίνει ότι “άφησε υπόνοιες” πως το στρατόπεδο πέρασε στο ΤΑΙΠΕΔ. Η έχει περάσει στο ΤΑΙΠΕΔ  η όχι, και αν πέρασε στο ΤΑΙΠΕΔ γιατί ο στρατός εξακολουθεί να έχει την διαχείριση του στρατοπέδου. 

Ο Σπύρος Τσιλιγγίρης έπεσε στην παγίδα που πέφτει κάθε νέος άπειρος πολιτικός, έκανε αυτή την δήλωση ώστε να του φορτώσουν όλοι μια άλλη εξέλιξη. Ένας έμπειρος πολιτικός θα έκανε μια δήλωση για να καταγραφεί η αντίθεση του “Δεν δεχόμαστε hot spot στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης”, και θα συνέχιζε “Θα δώσουμε μάχη να μην συμβεί”.

Ποιος θα τον κατηγορούσε μετά για μια απόφαση της κυβέρνησης που έχει ληφθεί σε μια γενικότερη διαχείριση του προσφυγικού όταν θα κληθεί να διασκορπίσει 15000 με 20000 πρόσφυγες σε όλη την Ελλάδα.

Τώρα ο Σπύρος Τσιλιγγίρης θα βρεθεί αντιμέτωπος με την απειρία του

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr