Η πολύ χαμηλή αμοιβή του Γ. Τσαλίκη στην Ξάνθη κέντρισε το ενδιαφέρον του ΣΔΟΕ. Πανελλαδική έκταση!

17 Αυγούστου 201313:20

Πανελλαδική έκταση έλαβε η αποκάλυψη του XanthiPress.gr για τον έλεγχο του ΣΔΟΕ στον τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη που εμφανίστηκε το Σάββατο στην Ξάνθη.

Όπως μαρτυρά το ρεπορτάζ του Mega, ο έλεγχος είχε ξεκινήσει νωρίτερα, στους επιχειρηματίες του κέντρου, όπου εμφανίστηκε ο γνωστός τραγουδιστής . Εκεί διαπιστώθηκαν κάποιες μικρές φορολογικές παραβάσεις αλλά όχι ικανές να οδηγήσουν σε κλείσιμο την επιχείρηση.

Στους άνδρες του ΣΔΟΕ πάντως έκανε εντύπωση η μικρή αμοιβή του καλλιτέχνη – κάποιες πληροφορίες από αθηναϊκά μέσα έκαναν λόγο για 500 ευρώ αλλά δεν επιβεβαιώνονται- ενώ σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το συμβόλαιο του καλλιτέχνη δεν είχε κατατεθεί στη ΔΟΥ.

Η χαμηλή αμοιβή ήταν και ο λόγος που ακολούθησε ο έλεγχος στο Ξενοδοχείο  στο οποίο διέμενε ο Γ. Τσαλίκης. Ο τραγουδιστής σε δηλώσεις του σε αθηναϊκά τηλεοπτικά δίκτυα, επιεβεβαίωσε το ρεπορτάζ του XanthiPress,gr και ανέφερε ότι παρά την αρχική του ενόχληση, συνομίλησε με τους ανθρώπους του ΣΔΟΕ (από την Κομοτηνή) έδωσε τα στοιχεία που ζήτησαν και , στη συνέχεια, αποχώρησαν.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr