Η πικρή αλήθεια για το “σάπιο” ΠΑΣΟΚ της Ξάνθης

16 Μαΐου 201909:12

Το έχουμε γράψει 2-3 φορές ακόμα, και εδώ από το xanthipress.gr προκαλούμε και δημόσια όποιος το επιθυμεί, να αποδείξουμε το παρακάτω. 

Σε κανένα ηλεκτρονικό ΜΜΕ τα άρθρα για την πολιτική δεν καταλαμβάνουν το 15% των επισκέψεων. Τίτλοι λιβανιστήρια, σπάτουλες μέχρι να λιώσει το κόκκαλο των πολιτικών που γλύφουν τα ΜΜΕ, πολλές φορές πέφτουν και κάτω από το 5%. Με λίγα λόγια, κανένα ΜΜΕ δεν επηρεάζει πολιτικά τους χρήστες, τους σκεπτόμενους, γιατί όσο αφορά τους μπούφους, αυτοί καταπίνουν αμάσητα ότι τους δοθεί.

Στην Ξάνθη όμως, οι επισκέψεις εκτινάσσονται σε άρθρα με πολιτική όταν μέσα σε αυτά παίζει το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που λάδωσε το έντερο όλων των συριζαίων, που αύξησε τις περιουσίες των δεξιών, και ξέπλυνε τους πολιτικούς κατσαπλιάδες. 

Τα άρθρα αυτά μπορούν σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούν σε επισκέψεις και την επικαιρότητα, και αυτό δεν συμβαίνει για κανέναν άλλο λόγο πέρα από ότι η μισή Ξάνθη είναι κρυφοπασόκοι. Την Τετάρτη το άρθρο του xanthipress για τις πολιτικές σφαλιάρες που έριξε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης συγκέντρωσε το 37% των συνολικών επισκέψεων. 

Αυτό είναι ένα πολύ καλό μήνυμα για τον Σάββα Μελισσόπουλο και τις δημοτικές εκλογές. Αφού αποφάσισε ο ίδιος με δική του ευθύνη να ξεπλύνει τον ΣΥΡΙΖΑ, έταξε στήριξη σε Κατσιμίγα, πήρε στήριξη από τον Γιαννακίδη και υποψηφίους του Τοψίδη, πέταξε ότι ΠΑΣΟΚ υπήρχε σαν το πακέτο που δεν έχει πια τσιγάρα. 

Όμως η επόμενη ημέρα για τον Σάββα Μελισσόπουλο θα είναι πικρή, το ΠΑΣΟΚ που υπηρέτησε και σήμερα το πετάει, θα τον πετάξει και το ίδιο, όταν προηγουμένως θα τον έχουν πετάξει όλοι οι παραπάνω που του υπόσχονται στήριξη γιατί απλά δεν έχουν που να στραφούν.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr