Η Περιφέρεια Έκθεση «Detrop – Oenos» στη Θεσσαλονίκη

28 Φεβρουαρίου 201505:01

Με το σύνθημα «Ανατολική Μακεδονία Θράκη – Αυθεντικές Γεύσεις» και σκοπό την ανάδειξη των τοπικών παραγομένων προϊόντων η Περιφέρεια ΑΜ-Θ είναι παρούσα στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Εξοπλισμού Detrop -Oenos 2015, που ξεκίνησε σήμερα 26  Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως τη  1 Μαρτίου.

Η Περιφέρεια στα πλαίσια του αναπτυξιακού της προγραμματισμού, όπως αυτός έχεις καθοριστεί από τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Παυλίδη και σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια και τις τοπικές επιχειρήσεις, προβάλει μέσα από την Έκθεση καινοτόμα, παραδοσιακά προϊόντα και υπηρεσίες της περιοχής και δίνει τη δυνατότητα σε  34 εταιρείες που συμμετέχουν να διευρύνουν τον κύκλο επαφών τους σε διεθνές επίπεδο.

Το Περίπτερο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ βρίσκεται στο Περίπτερο 12, Stand B, και η Έκθεση λειτουργεί καθημερινά από την Πέμπτη έως το Σάββατο από τις 10 το πρωί έως 8 το βράδυ και την Κυριακή  από τις 10 το πρωί έως 8 το βράδυ.

Ο Περιφερειάρχης δήλωσε σχετικά: «Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ έχει τεράστιες παραγωγικές ικανότητες. Σε αρκετά προϊόντα του αγροτροφικού τομέα κατέχουμε την πρώτη θέση στη χώρα. Έχουμε μεγάλες προοπτικές. Προχωράει ο νέος σχεδιασμός, μέσα από την έξυπνη εξειδίκευση, την επιχειρηματική ανακάλυψη, την καινοτομία και την έρευνα για δυναμικά μας προϊόντα, που θα ωθήσουν ανοδικά το εγχώριο προϊόν της περιοχής μας.

Ειδικά για την οινοποιία έχουμε ισχυρά συγκριτικά ποιοτικά πλεονεκτήματα και μόνον εξωτερικά εμπόδια μπορούν να ανακόψουν την ανοδική μας πορεία».

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr