Οι παράπλευρες απώλειες του κλεισίματος της ΕΡΤ- Ακυρώνεται η συναυλία της 14ης Ιουνίου στο Ηρώδειο

13 Ιουνίου 201311:54

Την οριστική ματαίωση της συναυλίας στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού με το Ρέκβιεμ του Βέρντι ανακοίνωσε η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και το Ελληνικό Φεστιβάλ.

Η υλοποίηση της συναυλίας καθίσταται εκ των πραγμάτων αδύνατη, αφού εκ των βασικών συντελεστών της ήταν και η Χορωδία της Ε.Ρ.Τ., η οποία εδώ και λίγες ώρες, μετά το αιφνιδιαστικό κλείσιμο του φορέα και την απόλυση των 2.656 υπαλλήλων του, δεν υφίσταται πλέον.

Χαρακτηριστικά, το δελτίο τύπου αναφέρει: « Τόσο η Κ.Ο.Α. όσο και το Ελληνικό Φεστιβάλ συνεργάζονται τακτικά με την Χορωδία της Ε.Ρ.Τ., έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς οργανισμούς της Χώρας και δεν μπορούν να διανοηθούν την απουσία της από τα ελληνικά μουσικά πράγματα. Ζητούμε συγγνώμη από το κοινό για την προκληθείσα αναστάτωση»

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων μπορούν να απευθυνθούν από το πρωί της 13ης Ιουνίου στα ταμεία του Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, εντός στοάς Πεσμαζόγλου, τηλ.210 3272 000) για την επιστροφή των χρημάτων τους.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr