Η Ομοσπονδία ευχαριστεί τον κόσμο για τη μεγάλο προσέλευση στις ΘΛΕ με αιχμές για την οργάνωση

1 Μαρτίου 201509:45

Τους Συλλόγους, τους δημότες και τους χιλιάδες επισκέπτες ευχαριστεί με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης για τη μεγάλη προσέλευση του κοινού στις ημέρες του Καρναβαλιού που τόνωσε αρκετά την αγορά της Ξάνθης. Από τις ευχαριστίες εξαιρεί, πάντως, το Κέντρο Πολιτισμού κάνοντας λόγο για λάθη στη διοργάνωση, που αντιπαρέρχεται.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση, αναφέρεται:

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων (Ο.Ε.Β.Ε.) του Νομού Ξάνθης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν ολόψυχα τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους Δημότες της πόλης της Ξάνθης, αλλά και τους χιλιάδες των επισκεπτών που παρευρέθησαν τούτες τις μέρες στο «Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2015». Η Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης δε θα σταθεί τόσο στα αρνητικά της οργάνωσης των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών (Θ.Λ.Ε.) και δη φέτος που έκλεισαν μισό αιώνα ζωής. Θα σταθεί μόνο στα θετικά που για τους Επαγγελματίες της πόλης μας ήταν πάρα πολλά. Ιδιαίτερα την τελευταία εβδομάδα της Αποκριάς τονώθηκε πλήθος Επαγγελματιών που ανήκουν στα Σωματεία-Μέλη της Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης, όπως ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, καφέ- μπαρ, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, snack bar), οπωροπωλεία, παντοπωλεία, ξενοδοχεία και άλλα.

Όλες οι δράσεις που συντελέστηκαν κατά τη διάρκεια των Θ.Λ.Ε. συνέβαλαν στην αναμφίβολη τόνωση της τοπικής οικονομίας. Ως εκ τούτου η εμβάθυνση και η βελτίωση της προβολής των Θ.Λ.Ε. κρίνεται απολύτως απαραίτητη. Εξάλλου, κοινή πεποίθηση για όλους τους ενδιαφερομένους φορείς είναι ότι «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr