Η ΝΟΔΕ Ξάνθης παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της μιας ημέρας

3 Ιουλίου 201922:33

Με περηφάνια η ΝΟΔΕ Ξάνθης παρουσίασε το ψηφοδέλτιο που υπαγόρευσε η Ντόρα Μπακογιάννη για να εκλεγεί ο εκλεκτός της, κ.Τουρκές, τα οποία θα τα μάθετε από αλλού αναλυτικά μετά τις 7 Ιουλίου. 

Αναλυτικά το δελτίο τύπου για το ψηφοδέλτιο επιτυχία

Στο κατάμεστο από κόσμο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην Ξάνθη, στην οδό Βασ. Κων/νου 44 (Εμπορική Λέσχη), πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Ιουλίου, η παρουσίαση του ψηφοδελτίου Νίκης της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό Ξάνθης. Η θερμή ανταπόκριση των μελών και φίλων της παράταξης στο κάλεσμα της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Ξάνθης, σε συνδυασμό με τη δυναμική, τις προτάσεις και τις θετικές πολιτικές τοποθετήσεις των υποψηφίων βουλευτών της παράταξης, επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά το ισχυρό μήνυμα, ότι η 7η Ιουλίου θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη δημιουργία του καινούριου μέλλοντος της πατρίδας μας. Στις 7 Ιουλίου όλοι μαζί ενωμένοι εκλέγουμε μια σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση που θα βάλει σε πρώτη προτεραιότητα την ισχυρή ανάπτυξη, στις 7 Ιουλίου ξεκινάμε με μια ισχυρή Ξάνθη για μια αυτοδύναμη Ελλάδα!

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Ξάνθης

Μιχάλης Πατεράκης

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr