Η ΝΟΔΕ Ξάνθης, άλλο μεγάλο ταλέντο – Ανακοίνωση για την Φέτα αλλά αγνοεί την καταστροφή που γίνεται στην Ξάνθη

17 Μαΐου 201822:39

Η ΝΟΔΕ Ξάνθης με ανακοίνωση της (γραμμένο από Αθήνα) σημειώνει: 

Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ έχασε τις προθεσμίες σύναψης σύμβασης για το Κοινοτικό Πρόγραμμα Προώθησης της Φέτας. Η ευθύνη ανήκει στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, η ανικανότητα και οι καταστροφικοί χειρισμοί του οποίου για την ελληνική κτηνοτροφία δεν έχουν τέλος. Σε μια εποχή, που η ελληνική αιγοπροβατοτροφία καταρρέει, πλήττοντας καίρια και την οικονομία του Νομού Ξάνθης και που τα διαθέσιμα κοινοτικά κονδύλια είναι περισσότερο από πολύτιμα, το διορισμένο από τον κ. Αποστόλου, Δ.Σ. του ΕΛΓΟ με τη συμμετοχή στενών συνεργατών του, αποδείχθηκε ανίκανο να διαφυλάξει τα θεμελιώδη δικαιώματα των Ελλήνων κτηνοτρόφων.

Αποτέλεσμα, 5,2 εκατ. ευρώ κοινοτικής συμμετοχής για την προώθηση του εθνικού, εμβληματικού, προϊόντος μας να πετάγονται «στον κάλαθο των αχρήστων». Επιφέροντας ένα ακόμη καίριο πλήγμα στην ελληνική κτηνοτροφία. Θυμίζουμε, ότι η Νέα Δημοκρατία είχε ήδη από τις 14 Μαρτίου 2018 «κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου» για τη διαφαινόμενη αποτυχία, με σχετική ερώτηση της στη Βουλή, ενώ και η ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης σε παλαιότερη ανακοίνωση της, είχε ζητήσει από τους άφαντους κυβερνητικούς βουλευτές του τόπου μας, να πράξουν ότι απαιτείται, για να στηρίξουν τους κτηνοτρόφους μας, τους οποίους εγκατέλειψαν. Δυστυχώς, για πολλοστή φόρα τόσο η Κυβέρνηση όσο και οι βουλευτές της, έκαναν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα, αδράνησαν, και η πολιτική και ηθική ευθύνη που τους βαραίνει είναι τεράστια.

Όπως φαίνεται η ΝΟΔΕ Ξάνθης αγνοεί τελείως ότι στο νομό Ξάνθης αυτή την στιγμή, και συγκεκριμένα στα Νεστοχώρια, συντελείται μια τεράστια καταστροφή στο ζωικό κεφάλαιο της περιοχής. Εκατοντάδες βοοειδή σφάζονται από ασθένεια που έχει εμφανισθεί στην περιοχή με τους κτηνοτρόφους να βρίσκονται σε απόγνωση και να πολεμούν την κατάσταση μόνοι τους χωρίς κανείς να έχει ενδιαφερθεί.

Για τους βουλευτές και τον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης δεν συζητάμε, αυτοί ακονίζουν τα ψεκαστήρια για την κάνναβη 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr