Η ΝΔ έχει να επιλέξει ανάμεσα στην Πολιτική Ορθότητα, τον Μέτιο και τον Άδωνι Γεωργιάδη

18 Σεπτεμβρίου 201822:03

Στην περιοδεία του στην Ξάνθη ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στις Περιφερειακές εκλογές και τον Χρήστο Μέτιο χαρακτηρίζοντας τον ως “πετυχημένο”. Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι γνωστό ότι είναι δραστήριος και έχει συνεργάτες που τον ενημερώνουν για τα πάντα. Δεν γνωρίζαμε ότι έχει συνεργάτη και στην ΑΜΘ ο οποίος τον ενημερώνει για τις επιδόσεις, συγκεκριμένες μάλλον, του Χρήστου Μέτιου όταν κατά κοινή ομολογία η θητεία του θεωρείται αποτυχημένη.

Από την άλλη, η Νέα Δημοκρατία είναι σε δύσκολη θέση για τον ποιον θα στηρίξει στην ΑΜΘ. Η περίπτωση της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης δεν έχει καμιά σχέση με αυτή της Ηπείρου. Στην Ήπειρο οι “αντάρτες” πήγαν απέναντι σε έναν πετυχημένο Περιφερειάρχη και σε ένα όνομα με “πολιτικό όγκο”. 

Στην ΑΜΘ οι “αντάρτες” που θα πάνε απέναντι στον Χρήστο Μέτιο, είναι η Νέα Δημοκρατία στην περιοχή και έρχονται και εθνικές εκλογές. 

Οπότε για την Νέα Δημοκρατία δεν είναι ποιοι είναι οι κολλητοί του Μητσοτάκη στην περιοχή, αλλά ποιο είναι αυτό το πρόσωπο από την Περιφερειακή Αναγέννηση που θα ακολουθήσουν όλοι οι υπόλοιποι.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr