Η μικρή στιχουργός Ντοά που “ταξίδεψε” τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Πάχνη

19 Μαΐου 202110:31

Μια μαθήτρια του νηπιαγωγείου, η μικρή Ντοά, είναι η στιχουργός του τραγουδιού που άκουσε ο Πρωθυπουργός στο βίντεο που του έστειλαν οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Πάχνης. Το τραγούδι μιλά για τον κορονοϊό μεταφέροντας με απλά λογάκια την εμπειρία του lockdown αλλά και την επιθυμία των μικρών μαθητών να ανοίξει το νηπιαγωγείο τους ώστε να έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και πάλι μέσα στην σχολική αυλή.

Κατά τους προηγούμενους μήνες είχε προηγηθεί επικοινωνία των νηπίων μέσω ενός βίντεο, με πρωτοβουλία της νηπιαγωγού Ολυμπίας Τζιώτζη και έτσι χθες ο Πρωθυπουργός, η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή “ταξίδεψαν” μέσω τηλεδιάσκεψης μέχρι την ορεινή Πάχνη.

Με ικανοποίηση για την επικοινωνία των μικρών μαθητών μαζί του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε να ανταποκριθεί άμεσα στα αιτήματά τους που περιλαμβάνουν την κατασκευή μιας παιδικής χαράς, την προμήθεια ενός υπολογιστή και ενός προτζέκτορα για το σχολείο τους. 

Με αφορμή την επικοινωνία του με τους μικρούς δημότες της Πάχνης, ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ανάγκη επιτάχυνσης του ρυθμού εμβολιασμού, ιδιαίτερα του νομού Ξάνθης που είναι στο στόχαστρο του Covid-19 από την αρχή της υγειονομικής κρίσης. Είναι γνωστό άλλωστε ότι, και οικισμοί του Δήμου Μύκης μονοπώλησαν το πανελλήνιο ενδιαφέρον εξαιτίας τόσο των πολύ αυξημένων κρουσμάτων όσο και των απωλειών σε ανθρώπινες ζωές. 

Ο ίδιος ο Δήμαρχος Μύκης, ο οποίος επίσης συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη, αναφέρθηκε στις ενέργειες και πρωτοβουλίες του Δήμου στον χώρο της εκπαίδευσης στην περιοχή και ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για το αδιάλειπτο ενδιαφέρον που επέδειξε για την περιοχή του Δήμου Μύκης, από την πρώτη στιγμή της πρωθυπουργίας του και ιδιαίτερα από την έναρξη της πανδημίας έως σήμερα.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr