Οι Koza Mostra “μάγεψαν” την Bild !

18 Μαΐου 201302:00

Μία “ερωτική εξομολόγηση προς το ούζο” ξετρέλανε τη γερμανική εφημερίδα Bild ! Με αυτόν τον τρόπο περιγράφει το τραγούδι Alcohol Is Free των “δικών μας” Koza Mostra η γερμανική εφημερίδα, που σχολιάζει ότι “για αυτούς τους Έλληνες δεν υπήρχε χρεοκοπία”.

“Οι Koza Mostra από τη Θεσσαλονίκη είναι ένα από τα πιο γνωστά συγκροτήματα μουσικής Ska στην Ελλάδα, ενώ ο λαϊκός τραγουδιστής Αγάθωνας Ιακωβίδης είναι εδώ και δεκαετίες ένα σταθερό μέγεθος”, αναφέρει στο δημοσίευμά της η Bild, παρουσιάζοντας το τραγούδι, και συνεχίζει: “Ενώ ο 58χρονος Ιακωβίδης ανέλαβε με το έγχορδο όργανο μπαγλαμαδάκι το παραδοσιακό μέρος, οι ψευδο-Σκωτσέζοι χοροπηδούσαν κανονικά στους βαλκανικούς ρυθμούς. Το μείγμα βγήκε καλό: Οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης προκρίθηκαν στον τελικό”.

Όπως επισημαίνεται στο κείμενο, η κρίση δεν επηρέασε τη συμμετοχή της Ελλάδας στο διαγωνισμό, αντίθετα με την Πορτογαλία και τη Σλοβακία.

“Το Alcohol Is Free” είναι μία ερωτική εξομολόγηση προς το ούζο”, αναφέρει το δημοσίευμα, όμως, όπως τονίζει σχολιαστής του καναλιού ARD, το τραγούδι δεν ενθαρρύνει την κατανάλωση αλκοόλ, αλλά συμβολίζει το πνεύμα της ελευθερίας.

“Τέλος πάντων, αν οι άνδρες με τα κιλτ ξεσηκώσουν το κοινό, δε θα προσέξει κανείς τους στίχους. Εξάλλου, είναι ελληνικοί”, καταλήγει το άρθρο.

Πηγή : news.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr