Οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας και το γήπεδο του ΑΟΞ στο Δημοτικό Συμβούλιο από Ανταμπούφη

21 Αυγούστου 201320:41

Οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας αποτέλεσαν το θέμα ερώτησης που κατέθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Ανταμπούφης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21-8-13.

Ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο να πληροφορηθεί τις ενέργειες που έχει κάνει ο Δήμος Ξάνθης απέναντι στις δύο εταιρίες κινητής τηλεφωνίας που εγκαστέστησαν πρόσφατα κεραίες στην οδό Φιλαδελφείας 53 καθώς επίσης και ποιες είναι οι ενέργειες της πολεοδομίας ενώ, επίσης στο κείμενο της ερώτησής του, ζητά να μάθει για τις ενέργειες του Δήμου ώστε να εφαρμόζεται η ομόφωνη απόφαση περί καθαίρεσης, κατά προτεραιότητα, των κεραιών ως προς τις πολεοδομικές τους παραβάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι  στην πρόσφατη επιστολή της η ΕΕΤΤ προς το XanthiPress.gr έκανε λόγο για δυνατότητα που έχει η υπηρεσία του Δήμου να κατεδαφίσει τις κεραίες που στερούνται άδειας. Η ερώτηση διαβιβάστηκε από το Δήμο Ξάνθης προς την αρμόδια υπηρεσία και πρόκειται να απαντηθεί σε προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ερώτηση για το καθεστώς στο γήπεδο του Ερασιτέχνη ΑΟΞ

Παράλληλα με δεύτερη ερώτησή του ο Νίκος Ατνταμπούφης ζήτησε να μάθει το καθεστώς εκμετάλλευσης του γηπέδου του ΑΟΞ, ποιες οι δεσμεύσεις και ποιες οι υποχρεώσεις του Δήμου, ποιες εγκαταστάσεις χρησιμοποιεί ο Δήμος, ποιά είναι η οικονομική δοσοληψία που υπάρχει και πώς αυτή αποτυπώνεται στον προϋπολογισμό.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ξάνθης ανέφερε ότι με βάση την απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου του 2008, στο Δήμο παραχωρούνται 12 καταστήματα που με τη σειρά του, τα παραχωρεί στους Πολιτιστικούς –Καρναβαλικούς Συλλόγους ως γραφεία με αντιπαροχή την πληρωμή του ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο υπολογίζεται σε περίπου 500 ευρώ το μήνα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr