Η Hyundai μετρά αντίστροφα για το Santa Cruz

22 Φεβρουαρίου 201907:49

Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του σε αμερικάνικη ιστοσελίδα, ο υπεύθυνος του παγκόσμιου σχεδιασμού της Hyundai, SangYup Lee, η ομάδα του βρίσκεται στο τελικό στάδιο που αφορά τον σχεδιασμό του αμαξώματος και του εσωτερικού, που θα διαθέτει έντονη προσωπικότητα. Να σημειώσουμε ότι η πρωτότυπη έκδοση είχε παρουσιαστεί πριν από τέσσερα χρόνια, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, γεγονός που δείχνει ότι η κίνηση αναβάθμισης της σχεδίασης αποτέλεσε βασική προτεραιότητα. Άγνωστο παραμένει το γεγονός, εάν θα διατηρηθεί η εντυπωσιακής σχεδίασης μάσκα ή η τετράθυρη διάταξη, με τις πίσω πιο μικρές να ανοίγουν σε αντίθετη φορά, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση των επιβατών εσωτερικό.

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση, εν τούτοις πηγές μέσα από το εργοστάσιο αναφέρουν ότι το Santa Cruz θα βγει στην παραγωγή μέσα στο 2020. Ο κος Lee αρνήθηκε να αναφερθεί σε τεχνικές λεπτομέρειες, αν και όπως όλα δείχνουν το Santa Cruz θα έχει ως βάση το Tucson, ενώ σε ότι αφορά τους κινητήρες πιθανότατα να εφοδιάζεται με έναν τετρακύλινδρο δίλιτρο σύνολο με απόδοση 166 ίππων και 20,8 kgm ροπής, ενώ η κορυφαία έκδοση θα φοράει έναν 2,4 λίτρων και 183 ίππων.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr