Η επόμενη γενιά του Nexus 7 έρχεται τον Ιούνιο

4 Απριλίου 201319:44

Είναι γνωστό πως η Google ετοιμάζει μία νέα έκδοση του πετυχημένου tablet, Nexus 7, με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters να υποστηρίζει πως η κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούνιο.
Οι πηγές που επικαλείται το Reuters, κάνουν λόγο για διάθεση από την αμερικανική εταιρία να προωθήσει στην αγορά περίπου 6-8 εκατομμύρια συσκευές του νέου tablet. Η τελική τιμή που θα έχει η νέα συσκευή μπορεί να μην έχει αποφασιστεί ακόμα, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα κοστίζει 149 δολάρια (περίπου 120 ευρώ). Μία τιμή που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα των καταναλωτών.

Επίσης, όπως φαίνεται η Asus θα είναι η εταιρία στην οποία η Google θα εμπιστευτεί και πάλι την κατασκευή των Nexus 7, αλλάζοντας όμως τον επεξεργαστή της συσκευής από τον NVIDIA Tegra σε κάποιον (αδιευκρίνιστο ακόμα) της Qualcomm.

Αν όλα όσα έχουν ακουστεί για το νέο Nexus 7, αποδειχθούν αληθή, τότε σίγουρα θα έχουμε να κάνουμε με μία πραγματικά ανταγωνιστική συσκευή και έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο για το Kindle της Amazon. Περισσότερες πληροφορίες αναμένουμε να μάθουμε στην εκδήλωση Google I/O που θα διεξαχθεί στις 15-17 Μαΐου στο San Francisco.
techit.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr