Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης κατεβάζει τις τιμές για τους Ελληνες

23 Ιουλίου 201318:30

Πρόταση για να πάνε οι Ελληνες διακοπές στη Σαντορίνη. Παράδειγμα προς μίμηση, αρκεί να εφαρμοστεί.

“Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, αντιλαμβανόμενη και αναγνωρίζοντας την γενικότερη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι Έλληνες, θα ήθελε να παροτρύνει τα μέλη της, στο μέτρο του δυνατού, να προτείνουν και να διαθέτουν τα δωμάτια των επιχειρήσεών τους, σε ειδικές μειωμένες τιμές προς τους Έλληνες επισκέπτες, σε μια προσπάθεια ώστε να μπορέσουν όσο το δυνατό περισσότεροι Έλληνες να κάνουν τις διακοπές που επιθυμούν.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης αναγνωρίζοντας τις σημερινές οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ενα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας, δηλώνει διατεθειμένη να συμβάλει από την πλευρά της ώστε οι Έλληνες επισκέπτες να έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την διαμονή τους στο νησί σε ειδικές για εκείνους τιμές, σε ό,τι αφορά και τις μεμονωμένες αλλά και τις ομαδικές κρατήσεις.”

Από την ανακοίνωση αυτή φαίνεται ότι το πασίγνωστο νησί δεν θέλει να είναι μόνο για τους ξένους ένας ελκυστικός προορισμός, αλλά και για τους Ελληνες, οι περισσότεροι εκ των οποίων αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες ώστε να οι διακοπές να μοίάζουν με πολυτέλεια.

Αξίζει να επισημάνω ότι ανέκαθεν ο Ελληνας τουρίστας για τους… Ελληνες, ήταν κάτι άλλο σε αντιμετώπιση. Πάντα πλήρωνε τα διπλάσια σε σχέση με τους ξένουν κι ίσως επειδή ήταν της “τελευταίας στιγμής” χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία.

Πηγή : inews.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr