Οι χορηγοί εγκαταλείπουν τον Πιστόριους

21 Φεβρουαρίου 201313:00

Η Nike “πάγωσε” το συμβόλαιο του Όσκαρ Πιστόριους όσο ο Νοτιοαφρικανός είναι κατηγορούμενος για δολοφονία. Ακόμα δύο χορηγοί δεν εμπιστεύονται πλέον τον Παραολυμπιονίκη.

Μικρή σημασία έχει το γεγονός πως οι χορηγοί απομακρύνονται από τον Όσκαρ Πιστόριους. Αυτό που έχει σημασία για τον Νοτιοαφρικανό είναι να καταφέρει να πείσει πως δεν είχε σχεδιάσει να σκοτώσει τη σύντροφο του, Ρίιβα Στίνκαμπ το μοιραίο βράδυ της 14ης Φεβρουαρίου.

Η εταιρεία αθλητικών ειδών Nike, ο βασικός χορηγός του διασημότερου Παραολυμπιονίκη του στίβου, πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν στην Πρετόρια αυτές τις μέρες.

Αφού πρώτα απέσυρε τη διαφήμιση της με το σλόγκαν “bullet in the chamber” με πρωταγωνιστή τον Πιστόριους, αποφάσισε να “διακόψει το συμβόλαιο και τις αμοιβές (προς τον αθλητή)” και θα συνεχίσει να παρακολουθεί την υπόθεση από απόσταση.

pistorius-mugler

Στιγμές μετά ακολούθησε η ανακοίνωση από την εταιρεία που έχει αναλάβει την πώληση των αρωμάτων του Γάλλου σχεδιαστή Τιερί Μιγκλέρ. Ο Πιστόριους ήταν το κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας του αρώματος “Amen”.

Είχε προηγηθεί την περασμένη εβδομάδα το συνδρομητικό κανάλι M-Net Movies της Νότιας Αφρικής σε “ένδειξη σεβασμού και συμπάθειας για τους ανθρώπους που θρηνούν”.

Πηγή : sport24.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr