Η αστυνομία, στην Ξάνθη μόνο, θα πάει το Άγιο Φως σε όλα τα σπίτια

8 Απριλίου 202018:48

Από το Βράδυ του Σαββάτου και  για όσο χρόνο χρειαστεί,  ο Δήμος Ξάνθης σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Ξάνθης και την  Αστυνομική  Διεύθυνση   Ξάνθης,  θα φροντίσει ώστε το κάθε σπιτικό απ΄ άκρη σε άκρη , σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου Ξάνθης,  να λάβει το Άγιο Φως της Ανάστασης.

Το Σάββατο 18 Απριλίου 2020 δίκτυο εθελοντών μαζί με δημοτικούς υπαλλήλους και τη συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης,  θα αναλάβει να μεταφέρει με ασφάλεια το Άγιο Φως στην πόρτα όλων των πολιτών του Δήμου Ξάνθης.

Ο Δήμος Ξάνθης οργανώνει αυτή τη δράση, διασφαλίζοντας το «Μένουμε στο σπίτι» και από όλους τους χειρισμούς που θα ακολουθηθούν,  τηρώντας συγκεκριμένο πρωτόκολλο,  θα  έχουν τη μέγιστη προστασία πολίτες και εθελοντές.

Σύντομα ο Δήμος Ξάνθης θα δώσει αναλυτικές οδηγίες ώστε,  όλοι να είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα,  για να λάβουν το Άγιο Φως.

Μένουμε σπίτι

Αναμένουμε το Άγιο Φως της Ανάστασης

Ενδυναμώνουμε την Εθνική προσπάθεια, αισιοδοξώντας για το αύριο.

Επιδιώκουμε  στην επόμενη ημέρα, να είμαστε ΟΛΟΙ μαζί.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr