Οι αποφάσεις των αγροτών της Ξάνθης και της περιοχής για τις κινητοποιήσεις

20 Ιανουαρίου 201600:00

Στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης ξεκινούν ουσιαστικά οι δυναμικές κινητοποιήσεις των αγροτών που αντιδρούν στα νέα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης που τους αφορούν.

Το βράδυ της Τρίτης στην Ξάνθη πραγματοποιήθηκε συνάντηση αγροτών και κτηνοτρόφων, όπου αποφασίστηκε ότι την Τετάρτη οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι να συγκεντρωθούν στη 1 μ.μ. έξω από την Αντιπεριφέρεια, όση ώρα οι εκπρόσωποί τους θα συναντώνται μέσα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου. Την Πέμπτη εξάλλου αναμένεται να κινητοποιηθούν δυναμικά και να συγκεντρωθούν στη γέφυρα της Εγνατίας Οδού στο Νέστο Ποταμό.

Την ίδια ώρα οι αγρότες της Χρυσούπολης,  θα κατευθύνονται, σύμφωνα με πληροφορίες, στον κόμβο Χρυσούπολης της Εγνατίας Οδού. Ταυτόχρονα, και στις υπόλοιπες περιοχές θα ξεκινούν αντίστοιχες κινητοποιήσεις από του αγρότες και τους κτηνοτρόφους όπως θα συμβεί και στη Ροδόπη. Σε κάθε περίπτωση οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν και σε διακοπές της κυκλοφορίες, τουλάχιστον στον άξονα της Εγνατίας Οδού.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr