Η αποχαιρετιστήρια επιστολή του Υποστράτηγου Γιώργου Γκοδοσίδη

10 Μαρτίου 201513:51

Αποχαιρετηστήρια επιστολή απευθύνει στους πολίτες της Ξάνθης, λίγες μέρες μετά την αποστρατεία του ο απερχόμενος Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης, υ ποστράτηγος  Γιώργος Γκοδοσίδης:

Μετά την πρόσφατη απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Μεταθέσεως για την αποστρατεία μου από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, αισθάνομαι βαθυτάτη την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου τόσο στους πολίτες του Νομού Ξάνθης όσο και τις θρησκευτικές, στρατιωτικές, πολιτικές, εκπαιδευτικές και λοιπές αρχές για την πολύτιμη συμπαράσταση και συνεργασία στην εκτέλεση της αποστολής μου, καθ’ όλο το χρόνο που υπηρέτησα στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης από οποιαδήποτε θέση.

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όλοι οι συνεργάτες μου, αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό, κατέβαλαν και καταβάλουν φιλότιμες προσπάθειες και πέτυχαν σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό στην πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών στους πολίτες. Για την προσφορά τους αυτή θέλω να τους συγχαρώ δημόσια και να τους καλέσω να συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον τη σωστή εκτέλεση των καθηκόντων τους, δίπλα στους πολίτες, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που τους απασχολούν.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τα Μ. Μ. Ε. για τον αντικειμενικό και αποτελεσματικό τρόπο κάλυψης των θεμάτων αστυνομικού ενδιαφέροντος και τη συμμετοχή τους στη βελτίωση της επικοινωνίας αστυνομίας και πολιτών.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας και στον καθένα σας ξεχωριστά υγεία, ατομική και οικογενειακή ευτυχία και ευόδωση στόχων και σκοπών.

 

 

Γεώργιος ΓΚΟΔΟΣΙΔΗΣ

Υποστράτηγος

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr