Οι ΑΝΕΛ Θράκης ζητούν την απομάκρυνση της διευθύντριας ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης

2 Φεβρουαρίου 201616:38

Ένα έγγραφο που ζητά τη βοήθεια του Αχμέτ Μετέ για τη συγκεντρωση χρηματών και αγορά εξοπλισμού για τα ασθνοφόρα της Ξάνθης ήταν η αιτία για να παρέμβουν οι ΑΝΕΛ Θράκης και να ζητήσουν την απομάκρυνση της Διευθύντριας του ΕΚΑΒ . Σε ανακοίνωση της υπεύθυνης του τομέα Θράκης Χ. Ούτση, αναφέρεται:

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Θράκης ζητούμε την άμεση απομάκρυνση από την θέση της διευθύντριας του ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης κ. Σ.Πετροπούλου-Παπαναστασίου (Αναισθησιολόγου) λόγο της συνεργασίας με τον ψευτομουφτή Ξάνθης και υπάλληλο της Άγκυρας κ.Αχμέτ Μετέ .

Δεν μας ενδιαφέρει αν έγινε από άγνοια, ούτε αν κάποιος την «παγίδευσε», οι υπάλληλοι του ελληνικού δημοσίου, δεν  νομιμοποιούν με δημόσια έγγραφα ανθρώπους που λειτουργούν κατά εντολή ξένων παραγόντων στην Θράκη και δεν τυγχάνουν καμία αναγνώριση από το ελληνικό κράτος!

Δηλώσεις έκανε και ο Υφυπουργός Τ. Κουίκ, ο οποίος χαρακτήρισε σοβαρό ατόπημα για την περιοχής της Θράκης το εν λόγω έγγραφο.

1(13)

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr