Οι “Ανδρουλακαίοι” σώζουν τον Μελισσόπουλο από την κατάρρευση – Μαζική αποχή των Πασοκων μετά το πάρτι Γιαννακίδη

23 Μαΐου 201913:21

Είναι κάποια πράγματα που έχουν λογική εξήγηση, όπως η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ για “εμβολισμό” των συνδυασμών του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα. Σε όλους σχεδόν τους δήμους, η πολιτική αυτή έφαγε πόρτα, με διπλό τζάμι μάλιστα για μεγαλύτερη σιγουριά. 

Στην Ξάνθη όμως αυτή η πολιτική βρήκε έδαφος στους συνδυασμούς του Σάββα Μελισσόπουλου και του Βασίλη Τσολακίδη. Ο πρώτος κατάφερε κυριολεκτικά να κάνει όλο το ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη να μην συμμετέχει στις εκλογές, αφού ψήφος στον συνδυασμό του ουσιαστικά είναι ψήφος στον Στάθη Γιαννακίδη και όπως φαίνεται και στον ….Πέτρο Κόκκαλη, ενώ ο Βασίλης Τσολακίδης δεν κρατάει κανένα πρόσχημα με την φωτογραφία του να έχει πρώτη θέση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο του. 

Την κατάσταση σώζουν μόνο οι “σκληροί καριόληδες” του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, οι “Ανδρουλακαίοι” που ουσιαστικά είναι και οι μόνοι που κάνουν προεκλογικό αγώνα όταν οι άλλοι κάνουν….action plaxaxaxaxaxaxaxaan. Αυτοί και οι μόνοι που δεν λένε μεγάλα λόγια και “πνίγουν” πολλά, όπως όταν ο Σάββας Μελισσόπουλος  δεν ήθελε την Καϊλή στο εκλογικό του κέντρο για να μη δηλωθεί ΠΑΣΟΚΟΣ, όταν την ίδια ώρα τρέχει στα πάρτι του Γιαννακίδη, όταν δήλωσε ότι η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ δεν έχει καμία σχέση με την υποψηφιότητα του, την ώρα που στις πρώτες συναντήσεις με άτομα από την Κοινωνία Δημοτών συζητούσε για την υποψηφιότητα του, οι οποίοι στην συνέχεια απλά αποχώρησαν.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr