“Οι Ακούραστοι” – Λογικό, οι μισοί και παραπάνω 10 μέρες διακοπές θα κάνουν

22 Απριλίου 201923:51

Τόσο ο υποψήφιος Δήμαρχος όσο και το σύνολο των υποψήφιων συμβούλων της παράταξης “Πολίτες για την Ξάνθη”, είναι εκπαιδευτικοί. Έτσι έχουν ένα προνόμιο παραπάνω, μέχρι τις 3 Μαϊού θα κάνουν διακοπές, οπότε θα έχουν χρόνο για να κάνουν προεκλογικό αγώνα.

κε μεια πρωτασι γυα τιν ιποπσιφια του σινδιασμου που διωρθινι τους δειμωσιογραφους

“Συνεχίζουμε με πάθος στις γειτονιές της πόλης

Όταν η ομάδα σου είναι αποφασισμένη, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Με τους ακούραστους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τα μέλη της Κίνησης μας, οργώνουμε την πόλη σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της. Από το Καρυόφυτο ως τη Λεύκη και την Καλλιθέα, τον αστικό συνοικισμό και το κέντρο της πόλης. Συνεχίζουμε για να φτάσουμε ως την τελευταία γειτονιά του Δήμου μας. Ολοκληρώσαμε τον πρώτο γύρο περιοδειών σε ολόκληρη την πόλη, και σύντομα θα ξεκινήσουμε να την περπατάμε ξανά, γειτονιά γειτονιά, μοιράζοντας τα φυλλάδια μας.
Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες μου, όλα τα μέλη της κίνησης ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, που, με ήλιο ή με βροχή, εδώ και τρεις μήνες είμαστε καθημερινά στους δρόμους. Αυτό το πάθος θα μας χαρακτηρίζει και στην επόμενη μέρα όταν θα αναλάβουμε τη δημοτική Αρχή. Συνεχίζουμε…”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr