Green Thai curry chicken
Υλικά (για 5 άτομα)
- 2 χρωματιστές πιπεριές
- 2 κρεμμύδια
- 700 γρ φιλέτο κοτόπουλου κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1 κουταλάκι Green Thai curry paste
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- 1 κονσέρβα γάλα καρύδας.
- Λάδι
Διαδικασία
- Σε μεγάλο τηγάνι τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια , τις πιπεριές και το σκόρδο σε λίγο λάδι μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέτουμε το κοτόπουλο και την πάστα του curry ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά και βράζουμε μέχρι να πάρει το κοτόπουλο χρώμα.
- Προσθέτουμε το γάλα καρύδας και αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο και να έχουμε μια πηχτή σάλτσα.
-
- Σερβίρουμε με πιλάφι στο οποίο προσθέτουμε ένα κουταλάκι σκόνη curry.
Προέλευση: http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2166&Itemid=49#ixzz0rYRL6VFM
www.mpatsakidis.gr