Γρανίτα κακάο

3 Σεπτεμβρίου 201316:00

Μια διαφορετική γρανίτα

ΥΛΙΚΑ
25 γρ. κακάο
140 γρ. κουβερτούρα
130 γρ. ζάχαρη
500 γρ. νερό
5 γρ. ρούμι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε την ζάχαρη, το νερό και το κακάο. Μόλις βράσουν ρίχνουμε το σιρόπι στην κουβερτούρα και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και μετά το βάζουμε στο ψυγείο. Μόλις κρυώσει καλά ρίχνουμε και το ρούμι και βάζουμε στην κατάψυξη. Στη συνέχεια θα πρέπει να το χτυπήσουμε τρεις φορές ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Πηγή : trome.gr

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr