Γραμματέας ΠΑΣΟΚ εναντίον Γραμματέα – Υποψήφιο Δήμαρχο ΣΥΡΙΖΑ

26 Μαρτίου 201921:13

Και κάπως έτσι είναι τα πράγματα, όπως τα περιγράφει ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, Ανέστης Αντωνιάδης. Σε ανάρτηση του στο Facebook αναφέρεται στην απουσία του Γραμματέα – Υποψήφιου Δημάρχου ΣΥΡΙΖΑ, κ. Χατζηθεοδώρου από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Ξάνθη. 

Ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αδύνατον να πουλήσει συριζίλα αφού ο άλλος Μεταλλαγμένος σε αστό πολιτικό , Στάθης Γιαννακιδης, ήταν στα επίσημα. 

Έτσι ο κ.Χατζηθεοδώρου προτίμησε την ασφάλεια της Σταυρούπολης όπου το έπαιξε και σημαντικό πρόσωπο

Διαβάστε την ανάρτηση του Ανέστη Αντωνιάδη

Είχα γράψει πριν κάτι μέρες άρθρο εάν έχει ο Ξανθιώτης μνήμη χρυσόψαρου. Μπορείτε να το βρείτε πιο κάτω και να το διαβάσετε.
Ας επανέλθω επί αυτού γιατί κάποιοι θεωρούν ότι έχει και σε μέγιστο βαθμό μάλιστα. 
Όταν είμαι γραμματέας της “πρώτης φοράς αριστεράς” και είμαι ο πολιτικός άρχων των βουλευτών του νομού κάθομαι απέναντι από την εξέδρα στο πεζοδρόμιο και πουλάω αντισυστημική κυβερνητική κομματίλα.
Μόλις όμως είπα να γίνω υποψήφιος Δήμαρχος, διάλεξα τελικά να πάω μια βόλτα μέχρι την Σταυρούπολη και να ακολουθήσω εκεί το πρωτόκολλο με τους εκεί επίσημους για την επέτειο.
Δες σας δουλεύω, απλά είμαι τώρα υποψήφιος δήμαρχος.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr