«Γιορτές Παλιάς Πόλης: Παρελθόν, παρόν και μέλλον»

25 Ιουνίου 201814:54

O Σύλλογος για την Προστασία και Αναβίωση της Παλιάς Ξάνθης, κλείνοντας 20 χρόνια λειτουργίας, διοργανώνει
Εκδήλωση/συζήτηση για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, 18:45,
στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης (Καπναποθήκες Π). 

«Γιορτές Παλιάς Πόλης: Παρελθόν, παρόν και μέλλον»

Πως μπορούμε να κάνουμε καλύτερες τις Γιορτές Παλιάς Πόλης και την ζωή των κατοίκων του οικισμού κατά τη διάρκεια τους; Συμβολή των Γιορτών στην οικονομία της πόλης: Πως μπορεί να βελτιωθεί βοηθώντας ταυτόχρονα την τοπική αγορά και διαμορφώνοντας μια διακριτή τοπική φυσιογνωμία στον θεσμό;

Πρόγραμμα

18:45-19:00: Προσέλευση, καλωσόρισμα, προσφωνήσεις.

19:00-19:15: κ. Βασίλης Αϊβαλιώτης, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου: Οι γιορτές ΠΠ από την έναρξή τους το 1991 έως σήμερα.

19:15-19:30: κα. Μαρία Τσιακίρογλου, Πρόεδρος Εστιατόρων Ν. Ξάνθης/ Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ξάνθης: Προοπτικές βιώσιμης επιχειρηματικής ανάπτυξης στην Παλιά Πόλη και Γιορτές Παλιάς Πόλης.

19:30-19:45: Κάτοικοι: Οι εμπειρίες των κατοίκων από τις Γιορτές Παλιάς Πόλης.

19:45-20:00: Εκπρόσωπος Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης: Θέματα πυρασφάλειας κατά την διάρκεια των Γιορτών Παλιάς Πόλης.

20:05-20:10: κ. Κωνσταντίνος Κουρτίδης, Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου: Γιορτές Παλιάς Πόλης, θόρυβος, ετοιμόρροπα κτίρια, ανταπόδοση στον οικισμό και την πόλη, Κανονισμός Γιορτών Παλιάς Πόλης.

20:10-: Ερωτήσεις προς τους ομιλητές, σύσκεψη φορέων και κατοίκων, συζήτηση και διαμόρφωση πρότασης για το μέλλον των Γιορτών Παλιάς Πόλης.

Προσκεκλημένοι φορείς:
[Επιτροπή του Δήμου για την Παλιά Πόλη, Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, Επιμελητήριο Ξάνθης (εκπροσωπούμενο από τον κ. Χρήστο Παμπουκίδη), Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης (εκπροσωπούμενη από την κα. Μαρία Τσιακίρογλου, Πρόεδρο), Σωματείο Επαγγελματιών με Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Ν. Ξάνθης (εκπροσωπούμενο από την κα. Μαρία Τσιακίρογλου, Πρόεδρο), Διεύθυνση Aστυνομίας Ξάνθης, Σύλλογοι που συμμετέχουν στις γιορτές Παλιάς Πόλης, Πολιτιστικοί Σύλλογοι και φορείς, κάτοικοι κ.ά.].

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr