“Γυναίκες της Ξάνθης” – Προσωπικότητες με πολύτιμο έργο και προσφορά βράβευσε η ΟΕΒΕ Ν. Ξάνθης

16 Δεκεμβρίου 201911:27

Γυναίκες της Ξάνθης με διαχρονικά σημαντική κοινωνική προσφορά αλλά και καλλιτεχνικό / πολιτιστικό έργο αξίας που διαδίδει τον τόπο μας απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας, της Ευρώπης αλλά και του κόσμου ολόκληρου βράβευσε για πρώτη φορά η ΟΕΒΕ Ν. Ξάνθης.

Η πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων Ν. Ξάνθης, που έτυχε της αποδοχής του συνόλου της τοπικής κοινωνίας και σχολιάστηκε θετικά για την επιλογή των προσώπων και το μήνυμα που θέλησε να στείλει για συνεργασία στην προσφορά με κάθε τρόπο στην τοπική κοινωνία και για συμβολή στην ανάπτυξή της.
Μεταξύ των βραβευθεισών γυναικών η δραστήρια Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης, Πέπη Στάντσιου, οι αδερφές Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή, η αείμνηστη Πρόεδρος του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, Βιργινία Τσουδερού και άλλες προσωπικότητες που άφησαν κι εξακολουθούν με την δράση τους να αφήνουν θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία της Ξάνθης.
Την πρωτοβουλία της Προέδρου της ΟΕΒΕ Ν. Ξάνθης, Μαίρης Τσιακίρογλου, υποστήριξαν έμπρακτα και άλλες γυναίκες επιχειρηματίες, όπως η Νάσια Σαρόγλου, οι οποίες έδωσαν δυναμικό παρόν βραβεύοντας τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr