Γιατρός πιάστηκε στα πράσα να ασελγεί σε γυναίκα ασθενή. ΒΙΝΤΕΟ

27 Ιουνίου 201321:15

Το βίντεο που θα δείτε έχει ξεσηκώσει θύελλα στην Ιταλία. Οι συντελεστές της εκπομπής «Striscia la Notizia», ύστερα από πολλές καταγγελίες που είχαν δεχτεί για έναν γιατρό αποφάσισαν να ερευνήσουν το θέμα με κρυφή κάμερα.

Και πράγματι αυτό που κατέγραψε η κάμερα είναι συγκλονιστικό. Γιατρός εκμεταλλεύεται τις ασθενείς του και τις παρενοχλεί σεξουαλικά ενώ τις εξετάζει.

Μια καλλίπυγος δημοσιογράφος της εκπομπής υποδύθηκε την ασθενή. Έκλεισε ραντεβού στο ιατρείο του, στην περιοχή Quadraro στη Ρώμη και εμφανίσθηκε την προκαθορισμένη ώρα. Μέσα στην τσάντα της που την άφησε “τυχαία” απέναντι από το κρεββάτι όπου ο γιατρός εξετάζει, είχε καμουφλαρισμένη μια μικρή κάμερα που κατέγραφε τα πάντα.

Από την αρχή, όπως θα δείτε οι κινήσεις του γιατρού, αν και τυπικές, είναι “περίεργες”. Ώσπου όταν η ασθενής ξαπλώνει, εκείνος καθώς τις εξετάζει το στήθος σκύβει και αρχίζει να την φιλάει στις θηλές. Μέσα στον παροξυσμό του και ενώ το θύμα του ζητάει να σταματήσει, εκείνος αρχίζει να τις ψιθυρίζει ερωτόλογα. Μέχρι που το θύμα του ζητάει έντονα να σταματήσει, και εκείνος δεν το κάνει. Όταν επιτέλους η εξέταση τελειώνει και καθώς της γράφει μια συνταγή, της στέλνει φιλάκια. Ξαφνικά εισβάλλει το τηλεοπτικό συνεργείο. Τη συνέχεια δείτε τη στο βίντεο.

Ο γιατρός εκτός εαυτού επιτίθεται, σπάει τις κάμερες, κλωτσάει τον οπερατέρ και τον δημοσιογράφο και τέλος αρπάζει το μικρόφωνο και το χρησιμοποιεί σαν όπλο και ορμάει πάλι στριφογυρίζοντας το με δύναμη πάνω από το κεφάλι του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

[liveleak id=”d0984f1a2b5c”]

Πηγή : IATROPEDIA

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr