Γιατί ο Μανώλης Τσέπελης θα εξελιχθεί στον πιο αποτυχημένο Δήμαρχο

16 Σεπτεμβρίου 201916:03

Δεν έκλεισε μήνας στην θέση του Δημάρχου ο Μανώλης Τσέπελης, και οι φόβοι των περισσοτέρων επιβεβαιώθηκαν, ο νέος δήμαρχος τελεί υπό “ομηρία”. Το πάθος του για να καταλάβει την θέση του Δημάρχου θυμίζει λίγο πολύ το πάθος της Αριστεράς για εξόρμηση και υφαρπαγή της εξουσίας.

Για το πετύχει αυτό η Αριστερά του Αλέξη Τσίπρα, συμμάχησε με πολιτικούς και ταξικούς εχθρούς. Με ότι αηδίαζε και ξερνούσε, το πήρε μαζί του, από ακροδεξιούς μέχρι το παλιό πολιτικό σύστημα που , κατά την ίδια την Αριστερά, χρεοκόπησε την Ελλάδα. 

Με αυτό τον τρόπο εξελίσσεται και η θητεία του Μανώλη Τσέπελη,  όπου αν δεν απεγκλωβιστεί σύντομα, θα αποτελέσει τον πιο αποτυχημένο δήμαρχο. 

Ποιοι τον έχουν σε ομηρία

Αν πάρουμε στα σοβαρά όσους μιλάνε, ακόμα και ο Μάκης ο Καμπριολέ. Δεν γνωρίζουμε τον κύριο, ο οποίος μπορεί να είναι και σημαντικό στέλεχος της παράταξης του Μανώλη Τσέπελη, αλλά το να βγαίνει στην ορκωμοσία και δημόσια να δηλώνει , πριν ο ίδιος ο δήμαρχος κάνει ανακοινώσεις, ότι θα είναι ένας από τους αντιδημάρχους, δείχνει αν μην τι άλλο ότι ο θεσμός του Δημάρχου είναι στο έλεος παραγόντων. Από τι μάθαμε ο συγκεκριμένος κύριος δεν είναι εκλεγμένος, κάτι που το κάνει χειρότερο

Αν προχωρήσουμε στα πιο σοβαρά, από αυτό το κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας που είναι κοντά στο πιο σκληρό πυρήνα του κόμματος και στήριξε τον Μανώλη Τσέπελη επειδή εξέφραζε την αντίθεση στον Αλέκο Κοντό. Μιλάμε για παράγοντες τύπου Ευάγγελου Αντώναρου

Από τον DEB και το Τουρκικό Προξενείο. Ο Μανώλης Τσέπελης στην αγωνία του να γίνει δήμαρχος, όχι μόνο δεν ζύγισε τις σχέσεις του με τους ακραίους του DEB, αλλά δεν είδε και την ζυγαριά προς τα που έγειρε. Μένει να δούμε στην θητεία, αν ολοκληρωθεί ομαλά, απαιτήσεις όπως αυτές που απέρριπτε ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος , θα γίνονται δεκτές. 

Από τους προσωρινά αγαπημένους του, Ιπποκράτη Καμαρίδη και Μανώλη Φανουράκη. Αν κάποιος πιστεύει στα σοβαρά ότι ο Ι.Καμαρίδης θα είναι εκεί για να κάνει τον κομπάρσο και τον ιπποκόμο του “αδελφούλη” είναι οικτρά γελασμένος. Ήδη τα παρατράγουδα στην ΔΕΥΑΞ άρχισαν και το μεγάλο σόου θα το δούμε στα δημοτικά συμβούλια. Εκεί ο Μανώλης Τσέπελης θα δει και τον “πέλεκυ” των φιλικών του ΜΜΕ. Και δεν κάνουμε καμιά περιγραφή Νοστράδαμου, έτσι γίνεται, μην ανατρέχουμε στο παρελθόν.

Για τον Μανώλη Φανουράκη, τι να πει κανείς. Μαζί με τον νυν Δήμαρχο είναι οι δύο που εκπροσωπούν το παλιό, το αποτυχημένο, το κατεστημένο, κάτι σαν τον Κουρουμπλή, τον Σπίρτζη και όσους έτρεξαν στο μοντέλο σύστημα συριζα,  και έφτυναν το παλιό.

Βέβαια, να μην αφήσουμε έξω από τους “απαγωγείς” του ονείρου του Μανώλη Τσέπελη, όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του και τους συγγενείς τους. Μέχρι 5-6 κλώνους θα χρειαστεί ο νέος δήμαρχος για να μπορέσει μόνο να συζητά τις απαιτήσεις τους.

Από την βέβαιη αποτυχία υπάρχει μια χαραμάδα, αυτή του “παμπόνηρου αδελφούλη” ο οποίος πάντα σαν ¨πολιτική κατσαρίδα” όχι μόνο βρίσκει τρόπους να επιβιώνει πολιτικά, αλλά να ξεπηδά σαν Φοίνικας

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr