Γιατί δεν βάζουμε το πρόγραμμα των ΘΛΕ στο xanthipress

1 Φεβρουαρίου 201811:55

Το έχουμε γράψει και παλιότερα, το Κέντρο Πολιτισμού (και άλλοι φορείς) αντιμετωπίζουν την επικοινωνία σαν τον ωράριο εργασία τους, να τελειώνουμε. Δεν ακολουθούν κανένα κανόνα επικοινωνίας και θεωρούν όλες τις πλατφόρμες επικοινωνίας ίδιες.

Για ακόμη μια φορά έστειλαν το περιεχόμενο του προγράμματος των ΘΛΕ σε pdf και όπως είναι φυσικό όλοι στα ΜΜΕ και ειδικά στα ηλεκτρονικά πέρασαν το pdf. Μάλιστα ο Δήμος Ξάνθης το πέρασε και σε ΙSSUU (εφαρμογή για e-magazine)

Επειδή όμως το xanthipress.gr έχει μια επισκεψιμότητα από smartphone που αγγίζει το 70% που σημαίνει ότι οι χρήστες για να διαβάσουν pdf και issuu θα πρέπει να βγάλουν τα μάτια τους, αποφασίσαμε να συνεισφέρουμε στην υγεία τους και για αυτό – και μόνο – δεν δημοσιεύουμε το πρόγραμμα. 

Επίσης, θεωρούμε πως από την στιγμή που το Κέντρο Πολιτισμού δεν φροντίζει το πρόγραμμα να παρουσιασθεί με τον σωστό τρόπο, δεν πρέπει να είναι και ιδιαίτερο.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr