Για σεξ στο δρόμο… τα «sex boxes» έρχονται στη Ζυρίχη!

26 Αυγούστου 201313:00

Τα περίμεναν εδώ και καιρό και επιτέλους ο δήμος της Ζυρίχης τα παρουσίασε στο κοινό. Ο λόγος για τα περιβόητα «sex boxes» (κουτιά του σεξ), όπως έχουν ονομάσει οι ελβετικές αρχές τους χώρους που μοιάζουν με στάση λεωφορείου, που θα λειτουργήσουν από τις 26 Αυγούστου.

Έτσι, πολύ σύντομα οι… άστεγοι του έρωτα θα έχουν τη δική τους στέγη ή, για την ακρίβεια, το δικό τους κουτί στη Ζυρίχη!

boxx2

Οι αρχές οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση για να προσφέρουν λύση στο πρόβλημα που προκύπτει στην περιοχή από τις ιερόδουλες.

Τα sex boxes έχουν τοποθετηθεί στην παλιά βιομηχανική περιοχή της πόλης και στην είσοδο της περιοχής τους υπάρχει μια κόκκινη ομπρελίτσα, η οποία συμβολίζει την πορνεία.

boxx3

Τα εν λόγω… πάρκινγκ θα είναι ανοιχτά από τις επτά το απόγευμα έως τις πέντε το πρωί. Εκεί οι πελάτες θα μπορούν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους και να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με μια από τις σχεδόν σαράντα ιερόδουλες που κάνουν «πιάτσα» στην περιοχή.

Σε κάθε sex box υπάρχει, δε, και ένα κουμπί κινδύνου που μπορεί να προκαλέσει την άμεση επέμβαση της ασφάλειας.

boxx4

Πηγή : ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr