Γερμανία: Αυτός είναι ο σάτυρος γυναικολόγος που γύριζε «πορνό» με τις ασθενείς του!

13 Νοεμβρίου 201301:00

Ποινή φυλάκισης 3,5 χρόνια επέβαλε δικαστήριο της Γερμανίας στον διεστραμμένο γυναικολόγο που φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε τις επισκέψεις των ασθενών του, για να ικανοποιήσει τις πιο σκοτεινές ορέξεις του από το 2008 έως το 2011!

Ο 58χρονος γιατρός με το όνομα Γιοακίμ Κ., είχε τοποθετήσει μία κρυφή βιντεοκάμερα σε συρτάρι του γραφείου του και εν αγνοία των ασθενών του κρατούσε αρχείο με πολύ προσωπικές τους στιγμές, για την σεξουαλική του ικανοποίηση.

Όλα βγήκαν στο φως, όταν μία βοηθός του ανακάλυψε τυχαία την κάμερα και απευθύνθηκε στις Αρχές.

gu1

Ο σάτυρος γυναικολόγος οδηγήθηκε στο δικαστήριο της Ρηνανίας με περισσότερες από 1.400 κατηγορίες για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και τρεις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Κάθε μέρα έβγαζε πάνω από 50 φωτογραφίες, «παγιδεύοντας» τουλάχιστον δέκα θύματα. Ήταν τόσο άρρωστος που ανάμεσα σε αυτά ήταν ένα 13χρονο παιδί, έγκυες γυναίκες, αλλά και ηλικιωμένες άνω των 80 ετών. Για να ικανοποιήσει τις ανώμαλες σεξουαλικές του ορέξεις, μάλιστα, δεν δίστασε να φωτογραφήσει εν αγνοία της γυμνή μέχρι και την ενήλικη κόρη του και στη συνέχεια να ικανοποιηθεί με το υλικό που είχε συγκεντρώσει με το ίδιο του το παιδί!

gu2
Ο ίδιος παραδέχτηκε κατά την ανάκρισή του πως ανάμεσα στα κριτήριά που επέλεγε για να διαλέξει την επόμενη γυναίκα που θα είχε τον πρώτο ρόλο στις άρρωστες φαντασιώσεις του ήταν «να μην είναι πολύ ξυρισμένη, πολύ μεγάλη σε ηλικία και να μην είναι ζαρωμένη στην ευαίσθητη περιοχή».

gu4

Φρίκη προκαλεί, εκτός των άλλων, και το γεγονός ότι όλο το υλικό που συγκέντρωνε το είχε σε απίστευτη τάξη κατηγοριοποιημένο. Ο ίδιος το αρχειοθετούσε σχολαστικά και έβαζε ξεχωριστή ετικέτα σε κάθε του αρχείο, όπως «παχύσαρκες γυναίκες», «Τουρκάλες», «Ταϊλανδέζες» κ.ά..

Ακόμη, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε πλούσια βιβλιογραφία σχετικά με «φετίχ» και «βάναυσο σεξ», αλλά και μία τσάντα με γυναικεία εσώρουχα, την οποία είχε κλέψει από νοσοκομείο! Συνολικά, οι Αρχές βρήκαν και κατέσχεσαν, περισσότερες από 36.146 φωτογραφίες και 62 βίντεο γυναικών.

Η Ίνγκριντ Μπ., βοηθός του διεστραμμένου γιατρού που εργαζόταν μαζί του από όταν άνοιξε το ιατρείο του το 1988, στην κατάθεσή της είπε πως «συχνά με την άλλη βοηθό ανοίγαμε τα συρτάρια, αλλά ποτέ δεν είχαμε βρει κάτι. Όταν ξαφνικά μία ημέρα βρήκαμε την κάμερα. Είχαμε πάθει σοκ. Δεν το πιστεύαμε».

gu3

«Ήταν ασταθής, με προβληματική εστίαση και πάντα έκανε μεγάλα διαλείμματα μεταξύ των ασθενών», τόνισε.

Κατά την πρώτη του δίκη, ο Γιοακίμ Κ. είπε προς τα θύματά του: «Θα ήθελα να σας ζητήσω με όλη μου την καρδιά μου συγχώρεση. Γνωρίζω ότι έχω μία σκοτεινή πλευρά».

Μία που κράτησε και μετά την απόφαση του δικαστηρίου, όπου ο σάτυρος γιατρός, εμφανίστηκε μετανιωμένος και δήλωσε πως δεν έχει εξήγηση για τις σοκαριστικές πράξεις του.

Πηγή : ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr