Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ξάνθης ο Γιώργος Γκοδοσίσης. Υπεγράφη η απόφαση και αναλαμβάνει καθήκοντα

2 Φεβρουαρίου 201623:04

Επισήμως υπεγράφη από το Δήμαρχο Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλο ο διορισμός του τέως Αστυνομικού Διευθυντή Ξάνθης Γιώργου Γκοδοσίδη στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ξάνθης.

Είναι η πρώτη φορά που πληρώνεται η θέση αυτή στο Δήμο Ξάνθης , η οποία υπάρχει σε αρκετούς μεγάλους δήμους της χώρας. Ο Γενικός Γραμματέας διορίζεται από τον Δήμαρχο και η θητεία του λήγει μαζί με αυτή της δημοτικής αρχής.

Στις αρμοδιότητές του βρίσκονται κυρίως διοικητικά θέματα του Δήμου ενώ έχει δικαίωμα εντολής μιας σειράς εγγράφων πλην χρηματικών ενταλμάτων. Η απόφαση για το διορισμό έχει υπογραφεί από τις 30-12 αλλά αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ενώ έχει διαμορφωθεί και ο σχετικός χώρος στο δεύτερο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Ποιος είναι ο πρώτος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ξάνθης

O Γιώργος Γκοδοσίδης αναλαμβάνει τη θέση έχοντας ολοκληρώσει πριν από μερικούς μήνες μια ευδόκιμη καριέρα στην Ελληνική Αστυνομία, από όπου αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Υποστρατήγου έχοντας διατελέσει Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr